Sleduj nás

Další šampion Bellatoru projevil touhu připojit se k UFC

Další šampion Bellatoru projevil touhu připojit se k UFC
UFC je kýženou destinací pro celou řadu fighterů, a tak se není čemu divit, že by se sem rád připojil i současný šampion polotěžké váhy Bellatoru MMA.

Vadim Nemkov se stal loni v létě tím prvním člověkem, který po delší době ukončil vítěznou sérii tehdejšího postrachu Ryana Badera. Když si sáhl na pás, ihned začal vykřikovat, že se v Bellatoru nachází větší konkurence jak v UFC. No a dnes by se sem rád připojil…

„Pravda je taková, že UFC je vysněnou destinací každého fightera, tedy i mou,“ přiznával osmadvacetiletý bojovník s ruskými kořeny, jenž měl v kariéře i tu možnost bojovat s Jiřím Procházkou, kterému v těsném boji podlehl na TKO.


„Teď mám před sebou v Bellatoru Grand Prix a pak si počkáme, co se nám nabídne. Pokud by náhodou přišla nabídka z UFC, dozajista ji zvážíme,“ prozradil Nekov v rozhovoru pro ESPN, kde se netajil se svými skrytými tužbami.

Příchodem Denisy do největší MMA organizace planety se začalo proslýchat, že se zde polotěžká váha konečně dočkala zajímavého oživení. Nemkov nepochybně představuje další atraktivní jméno, a tudíž bude zajímavé sledovat, jak se situace okolo něho vyvine.

Další články