Sleduj nás

Dillon Danis: Kočky se mnou chtějí sex! A to jsem vyhrál jen jeden zápas

Dillon Danis: Kočky se mnou chtějí sex! A to jsem vyhrál jen jeden zápas
Kdo by to byl řekl, že vám stačí vyhrát pouze jeden zápas a už se o vás všude mluví a píše. Moc podobných případů není, ovšem jeden takový se zde přeci jenom objevil. Jeho jméno je Dillon Danis a oproti ostatním fighterům má tu výhodu, že se kamarádí s Conorem McGregorem.

„Je to trochu šílené. Být tak mladý a už tak známý. Dostávat věci zadarmo, nechávat se na každém rohu oslovovat krásnými kočkami, co se s vámi chtějí vyspat… kdekdo by mi mohl závidět,“ pravil Danis pro newyorský tisk.

„Existují lidé, kteří by mohli vyhrát 40 zápasů v řadě bez jediné porážky, ale stejně by je nikdo pořádně neznal. Já mám jen jednu výhru a už mě zná každý. To vše díky Conorovi. Díky němu mám šanci naplnit všechny své sny,“ doplňoval.


Vrátíme-li se v čase zpátky, hlavní zdroj onoho současného pouta mezi Conorem a Dillonem byla příprava na UFC 229. Mladý americký borec, jemuž se přezdívá „El Jefe“, se už tehdy chvástal, že má lepší wrestling a grappling než Khabib Nurmagomedov, čehož irský Notorious ihned pro své tréninky využil.

Conor sice za pár týdnů poměrně dobře vypiloval svou zem, nicméně na létajícího Orla, který v MMA doposud neprohrál ještě žádné utkání, to nestačilo. Dillon Danis tak musel spolykat svá slova, která vyzařovala opravdu vysoké sebevědomí, že McGregora na zápas připraví tak dobře, že si Khabib nebude vědět rady.


Po duelu na UFC 229 nakonec vznikla mela, v jejíž hlavní roli byl opět Dillon Danis, jenž se tenkrát vžil do role řvoucího provokatéra, co svým chováním donutil Khabiba z klece vyskočit. Celou situaci musela řešit až ochranka.


Další články