Sleduj nás

Fedoru Emelianenkovi se rýsuje nový soupeř, jde o bývalého šampiona UFC

Fedoru Emelianenkovi se rýsuje nový soupeř, jde o bývalého šampiona UFC

Dlouho se čekalo, ale brzy bychom se mohli dočkat dalšího oficiálního oznámení. Prakticky už jenom zbývá podepsat smlouvy.

Fedor Emelianenko se momentálně nachází uprostřed svého rozlučkového turné, na jehož konci definitivně pověsí rukavice na hřebík.

Naposledy jsme se s Posledním císařem mohli vidět na konci minulého roku v Japonsku, kde v prvním kole poněkud hravě přemohl Quintona Jacksona.


O jeho dalším zápase se dlouho mluvilo, vše komplikovala pandemie koronaviru, ale nyní se konečně obzor začíná vyjasňovat. Bellator je totiž v pokročilém stádiu jednání s bývalým šampionem těžké váhy UFC Fabriciem Werdumem.

werdum


„Jednání jsou skutečně pokročilá,“ potvrdil v interview pro Canal Encarada Werdum. „Můj manažer komunikoval s organizací ohledně možného duelu s Fedorem a nyní už jen prakticky čekáme na souhlas od druhé strany.“

Oba borci se spolu už jednou utkali. Stalo se tak před deseti lety a tehdy se z toho zrodila Fabriciova výhra na submisi (triangle armbar) v prvním kole.

„Vím, že o té odvetě Fedor mluvil,“ pokračoval Werdum. „Pokud ji chce, moc rád mu ji dopřeju. Chovám k němu veškerý možný respekt,“ doplňoval.



Další články