Sleduj nás

Nemkov: Kdyby měl Fedor s Baderem odvetu, porazil by ho

Nemkov: Kdyby měl Fedor s Baderem odvetu, porazil by ho

Vadim Nemkov věří, že není sám, kdo by zvládl porazit i takovou hrozbu, jakou představuje Ryan Bader. Totéž by prý dokázal i jeho o patnáct let starší mentor.

Psal se tehdy leden roku 2019 a legendární Fedor Emelianenko bojoval dost možná o poslední titul své kariéry. V rámci nejtěžší hmotnostní kategorie Bellatoru MMA se střetl s obávaným Ryanem Baderem, jemuž podlehl po pouhých pětatřiceti vteřinách na TKO.

Pro Fedora to byla krutá porážka, po níž zvažoval konec kariéry. Nakonec se však rozhodl pro rozlučkové turné, které mělo být symbolické zejména pro jeho fanoušky, kteří ho na této velmi dlouhé cestě podporovali.


Prezident organizace se ovšem mezitím nechal slyšet, že bude-li si to Fedor ještě někdy přát, nechá ho klidně znovu bojovat o titul.

„The Last Emperor“ o této příležitosti zatím nemluvil, ale kdo se vyjádřil místo něj, to je jeho svěřenec Vadim Nemkov. Právě on věří, že má Emelianenko i ve svých třiačtyřiceti letech světu stále co nabídnout.


„Myslím si, že kdyby byla odveta, tak by ji Fedor vyhrál. Upřímně nevidím nic, co by Badera činilo tak nadpřirozeným. Když jsem sledoval jeho zápasy na videu, přišel mi nebezpečnější, než je ve skutečnosti,“ uváděl sebevědomý Nemkov.

„Kdyby měl Bellator zájem, klidně se s Baderem utkám i ve váze těžké a vezmu mu i jeho druhý pás. Pochybuju ovšem, že by někdo po takovém zápase toužil,“ rýpl si čerstvě korunovaný šampion.  


Další články