Sleduj nás

Procházka má další výzvu! Tentokrát by se mohlo bojovat o titul Bellatoru

Procházka má další výzvu! Tentokrát by se mohlo bojovat o titul Bellatoru

Ani se Jiří „Denisa“ Procházka (26-3-1) po dalším triumfu nestačil pořádně rozkoukat a už má na stole novou výzvu. Tentokrát mu ji posílá šampion polotěžké váhy Bellatoru Ryan Bader.

Jak jistě dobře víme, Ryan „Darth“ Bader (27-5-0) byl žhavým kandidátem na souboj s Procházkou už pro silvestrovský turnaj Rizinu. Americký válečník v čele s Bellatorem o zápas velmi usiloval, ale nakonec se obě organizace nedohodly, a tak byl českému borci přidělen jiný soupeř (C.B. Dollaway).

Denisa s novým protivníkem vesměs neměl žádné problémy. Jen dvě minuty po tom, co souboj začal, ho dvěma přesnými ranami na bradu poslal k zemi. Pro Jirku to byla již desátá výhra v řadě, poosmé za sebou přitom přišlo zakončení formou KO.


Šampion polotěžké a zároveň i těžké váhy světového Bellatoru byl výkonem Procházky natolik ohromen, že mu netrvalo dlouho, dokud se nepřemístil na Instagram, kde mu vysekl poklonu a zároveň nabídl možnost zápasu.


„Gratulace Procházkovi. Nemohli jsme se utkat v Rizinu, tak se pojďme setkat v kleci Bellatoru! Titul polotěžké váhy bude v sázce,“ nabídl.

Denisa si teď ve chvilce volna bude muset rozmyslet, jakým směrem chce, aby se jeho budoucnost odvíjela. Ve hře je jak podpis nové smlouvy v Rizinu, tak přesun do UFC, anebo přechod do Bellatoru. Určitě by se našla i čtvrtá možnost, ale je na čase, aby se Jirka ve své kariéře posunul dál. A to mu případné setrvání v Japonsku už neumožní.


Další články