Sleduj nás

Rampage: Věděl jsem, že zápas skončí knokautem, ale vůbec bych nečekal, že k zemi půjdu já

Rampage: Věděl jsem, že zápas skončí knokautem, ale vůbec bych nečekal, že k zemi půjdu já

Quinton „Rampage“ Jackson se vrátil po patnáctiměsíční pauze znovu do nitra klece, kde ovšem nevydržel tak dlouho, jak se od něj očekávalo. Dříve udatný Američan se nedokázal popasovat s obtížnosti, jakou pro něj připravil Fedor Emelianenko.

Duel mezi zmíněnou dvojicí byl v dnešní době považován už jen za jakýsi „fantasy fight“, v němž se oba borci pomalu loučí se svou bojovou kariérou. Jacksona ovšem prohra formou KO natolik nakopla, že se údajně pokusí se svým tělem ještě něco udělat.


„Nechci se na nic vymlouvat, ale pro příště musím shodit svou zatracenou přebytečnou váhu. V kleci jsem si připadal jako hroch… ale byla to má chyba,“ reagoval po zápase poražený jedenačtyřicetiletý Rampage.

Dopředu se prý tušilo, jakým způsobem duel skončí. „Věděl jsem, že jeden z nás padne na KO, ale vůbec bych nečekal, že to budu ku*va já,“ tvářil se překvapeně, ačkoliv v ostrém boji příliš příležitostí neměl.


Podstatné ale je, že dostal zaplaceno. „Pamatujte si jednu věc. V životě vyhrajete a prohrajete několik zápasů, ale pokaždé dostanete zaplaceno. Nejsem naštvaný, nemám kvůli tomu ani špatnou náladu, jenom si pro příště musím pohlídat váhu, pokud chci být lepší,“ doplňoval Rampage.


Další články