Sleduj nás

Šéf Bellatoru: Pokud Fedor chce, bude znovu bojovat o titul

Šéf Bellatoru: Pokud Fedor chce, bude znovu bojovat o titul
Fedor Emelianenko právě podstupuje rozlučkové světové turné, které by mělo čítat tři zápasy. Pokud by však chtěl narušit své plány, mohl by dostat titulovou odvetu v těžké váze Bellatoru.

Šéf organizace Scott Coker tak rozhodl chvíli poté, co legendární zápasník na turnaji Bellator 237 v japonské Saitama Areně knokautoval Quintona Jacksona.

„Fedor v tom zápase vypadal naprosto fantasticky. Zdali je tu něco, co si bude přát, můžeme mu vyhovět. Jestli bude chtít odvetu s Baderem, zařídíme mu ji,“ zaznělo z úst ředitele během pozápasové tiskové konference.


Emelianenkovi je už 43 let, lásku ke sportu zatím ale stále neztratil. Úpadek formy navíc není ani na jeho pohyblivosti či reflexech tolik vidět.

„Ještě jsem si s ním nesedl a nepopovídal o budoucnosti. Vůbec nevím, jestli je pro něho titul v této fázi důležitý. Naposledy jsem mu sdělil, ať si teď odpočine a tráví čas s rodinou, pak se nějak domluvíme, zůstaneme v kontaktu,“ pravil Scott Coker.


Kdyby se Emelinaneko rozhodl pokračovat po rozlučkovém turné nebo by si dokonce chtěl bojovou kariéru o něco protáhnout, tak bude záležet jen na jeho rozhodnutí. Ještě před zápasem s „Rampage“ Jacksonem prozradil, že je možné, že se udrží v akci déle, než původně plánoval.

Pokud by tedy Fedor nešel o titul, kdo další by byl eventuelně v pořadí? „Další, kdo nám klepe na dveře, je Josh Barnett. Vím, že si s Fedorem přeje bojovat, bude prý dostupný už koncem tohoto měsíce. Možná bychom ten fight mohli domluvit,“ odpovídal Coker.


Další články