Sleduj nás

To je kvítko! Šampion Bellatoru sedí v chládku

To je kvítko! Šampion Bellatoru sedí v chládku

Dvojnásobný šampión muší váhy v Bellatoru Daniel Straus čelí obvinění ze závažného trestného činu.

Policisté ho zatkli a obvinili z toho, že napadl ženu, s největší pravděpodobností svou přítelkyni. Už v pátek ho převezli do vězení v Broward County na Floridě. Kauce na propuštění byla stanovena na 100 000 dolarů. Bojovník byl upozorněn, že i kdyby se dostal ven na kauci, nesmí v žádném případě kontaktovat napadenou.

V policejním prohlášení stojí, že Daniela zatkli chvilku na to, co jim neznámá žena nahlásila, že byla bodnuta ostrým předmětem. Podle všeho se oběť se Strausem pohádala, což dokazují zprávy v mobilu.


Zápasník měl po hádce navštívit ženu v jejím zaměstnání, a tam ji vyhrožovat. Vystrašená žena se proto dala na úprk ke svému autu, ale Straus ji dohnal. U auta mělo dojít k prvnímu fyzickému napadení, po kterém Straus odkráčel do svého bytu.

Daniel Straus je ve vězení


Tam za ním po chvilce dorazila poškozená žena a žádala po něm vrácení náhradních klíčů od jejího bytu. Bývalý šampion na ní ale prý začal řvát, že ji pobodá. Když se ho žena snažila odstrčit od dveří, vytáhl ostrý předmět a bodl ji do břicha. Ženě se naštěstí podařilo utéct a vyhledat pomoc u Strausových sousedů, kteří ji zavezli do nemocnice, kde byla ošetřena.

I když se jedná o celkem závažné obvinění, jako v každém podobném případě bychom měli ctít presumpci neviny. Že to bývalý šampion umí pořádně roztočit, dokázal už v minulosti, kdy si odseděl tři roky za loupež. Organizace Bellator zatím odmítla záležitost komentovat.


Další články