Sleduj nás

Fedor Emelianenko už ví, kde zakončí svou kariéru. A soupeř? To budete zírat! navnadil šéf Bellatoru

Fedor Emelianenko už ví, kde zakončí svou kariéru. A soupeř? To budete zírat! navnadil šéf Bellatoru
Čas se nachýlil a nyní je to už v podstatě oficiální. Fedor Emelianenko má před sebou poslední zápas kariéry, rozlučka bude však epická.

Prezident Bellatoru Scott Coker si už s předstihem začal dělat plány na léto 2022, kdy se organizace opět podívá do Ruska, kde si Fedor v posledním zápase hravě poradil s Timothym Johnsonem.

I jeho další návrat na domácí půdu bude velkolepý, i když se ponese na mírné vlně zármutku. Poslední císař zde totiž definitivně pověsí rukavice na hřebík.


„Víte, tohle bude Fedorův poslední zápas, proto pro něho musíme naplánovat něco opravdu velkého, něco nezapomenutelného. Pokud za sebou máte takto velkou a úspěšnou kariéru, zasloužíte si pouze tu nejlepší rozlučku,“ avizoval Coker.

„Opět to bude v Moskvě, je to Fedorova vysněná lokace, proto se tam vrátíme. Máme v hlavě nějaké velkolepé plány, o něž se s vámi postupně podělíme. Už teď však mohu říct, že půjde o masivní rozlučku, na kterou se jen tak nezapomene,“ přidával.


A teď to hlavní… Kdo bude soupeřem? „Bude to nějaké pořádné jméno. Myslím si, že všichni budou jenom zírat. Hodláme dovést někoho skutečně, skutečně speciálního,“ navnadil šéf Bellatoru.


Další články