Sleduj nás

Fury už má plán, na koho vlítne po Wilderovi. Čeká ho další velký money fight!

Fury už má plán, na koho vlítne po Wilderovi. Čeká ho další velký money fight!

Tyson Fury se doposud s Deontayem Wilderem ve velmi vyhlížené odvetě ještě neutkal, ale už teď ví, co ho bude čekat po zápase. Všechny prsty ukazují směrem na WWE.

Britský Gypsy King, který si na podzim minulého roku udělal odbočku na půdu profesionálního wrestlingu, zjistil, že se mu na tomto území opravdu zalíbilo. Nyní ho sice svazují boxerské povinnosti, ale jakmile se od nich oprostí, jeho plán bude jasný.

„Musím přiznat, že jsem dlouhodobý fanda WWE. Když se mi tedy naskytla příležitost jít do Saúdské Arábie, kde jsem před osmdesáti nebo devadesáti tisíci lidmi knokautoval Brauna Strowmana, byl to pro mě neuvěřitelný zážitek,“ prohlásil Fury, který si zde vydělal 12 milionů liber (12x více než za zápas s Wallinem).


„Jakmile porazím Deontaye Wildera, tak se vydám za Brockem Lesnarem na WrestleManii. Show musí pokračovat!“ zařval si jedenatřicetiletý rodák z Manchesteru.


Shodou okolností se s Furym už opravdu počítá. WWE totiž uvedlo, že by si služby britského hromotluka rádo zajistilo ihned na 5. dubna, kdy se koná WrestleMania 36.

Doposud jsme byli informováni o tom, že poražený z boxerského duelu Wilder vs. Fury 2 bude moct aktivovat smluvní doložku o odvetě (trilogii). Pokud by se tak opravdu stalo, další zápas by se uskutečnil až v průběhu léta, a tudíž Gypsymu Kingovi tak či tak nebude nic bránit, aby se na turnaji ve WWE opravdu objevil.


Další články