Sleduj nás

Jon Jones už má nabídku mimo UFC. Soupeř ho prý porazí do třiceti vteřin!

Jon Jones už má nabídku mimo UFC. Soupeř ho prý porazí do třiceti vteřin!

Sporu, který aktuálně vede Jon Jones s UFC, se snaží využít Conorův přítel a současný zápasník Bellatoru MMA Dillon Danis. Ten slíbil, že jindy neohrozitelnému šampionovi ukáže, jak to vypadá na straně poražených.

Jon Jones se dostal do křížku s UFC poté, co ho Dana White veřejně urazil, když o něm řekl, že se dožaduje abnormálně vysoké výplaty. „Bones“ se proti tomuto tvrzení postavil a nakonec pohrozil, že je připraven přestoupit do jiné organizace.

Netrvalo to dlouho a o slovo se přihlásil známý provokatér Dillon Danis, jehož mnozí fanoušci budou lépe znát z tréninkového kempu Conora McGregora, kterému pomáhal pilovat brazilské jiu-jitsu a celkově boj na zemi.


Dillon Danis

Danis již delší dobu nabývá přesvědčení, že ačkoliv je to původně střední váha, tak by šampiona Jonese porazil. A to prý celkem hravě.  


„Promluvím si se Scottem Cokerem (prezident Bellatoru). Normálně nemáme ve zvyku podepisovat takové mouly, ale možná bychom ti mohli dát kontrakt na jeden zápas. Donutím tě odklepat do třiceti vteřin a pak tě opět propustíme. Slibuji, že si toho ani nevšimneš,“ reagoval.

Když Dillon Danis pomáhal Conorovi McGregorovi v přípravě na zápas s Khabibem Nurmagomedovem, tak se chlubil tím, že na světě není lepší „zemař“, než je on. A totéž by ukázal i Khabibovi, kdyby dostal příležitost. V posledních dnech a měsících ovšem svou pozornost zaměřil zejména na Jona Jonese.


Další články