Sleduj nás

Justin Bieber chce MMA duel s Tomem Cruisem, McGregor nabízí zprostředkování a sám vyzývá dalšího herce

Justin Bieber chce MMA duel s Tomem Cruisem, McGregor nabízí zprostředkování a sám vyzývá dalšího herce

Tak to vypadá, že se MMA jako takové přestalo brát úplně vážně. Boje celebrit přitahují čím dál větší pozornost, což potvrdil i sám Justin Bieber, který ještě před pár týdny sliboval vstup do profesionálního světa boxu. Po konzultaci se svým „přítelem“ McGregorem by ovšem rád zkusil něco víc, a to konkrétně MMA. Za soupeře si vybral šestapadesátiletou filmovou hvězdu Toma Cruise.

„Vyzývám Toma Cruise v souboji v oktagonu,“ napsal Bieber na svůj twitter. „Tome, pokud to nepřijmeš, tak jsi jen srab a nebudeš se s tím moct nikdy smířit. Kdo je ochotný ten zápas zorganizovat? Dana White?“

Kdoví, zdali se to k šéfovi UFC Danu Whiteovi vůbec doneslo. Komu to však neuniklo, to je Justinův přítel, mentor a zároveň posluchač jeho hudby Conor McGregor.


„Pokud je Tom Cruise opravdovým mužem, pak tuto výzvu přijme. Společnost McGregor Sports & Entertainment je připravena ji zrealizovat. Umí Tom Cruise tak bojovat jako ve filmu? Zůstaňte naladěni a brzy se to dozvíte!“ reagoval irský Notorious, jehož zprávy se opět jednou chytil celý svět (nás nevyjímaje).


Původně se to všechno zdálo jako vtip, následně však Conor tento žertík povýšil na další úroveň, když uvedl, že bude klidně zápasit na stejné kartě jako Justin Bieber. Za soupeře ale chtěl jinou hollywoodskou hvězdu.

„Pro tu stejnou kartu vyzývám Marka Walhberga,“ uveřejnil Conor a přidal další svou pověstnou narážku. „Vyfackoval bych ho i v době, kdy byl Walhbeg ještě Marky Mark (rapper),  a získal bych svá UFC práva zpátky.“

Spousta sázkových kanceláří již na oba tyto duely odhalila první kurzy. Nedá se ovšem počítat, že by se doopravdy někdy uskutečnily.



Další články