Sleduj nás

Konec kariéry? Ne, jsem bojovnice a je mi u prd*le, co si myslíte, říká Paige VanZant

Konec kariéry? Ne, jsem bojovnice a je mi u prd*le, co si myslíte, říká Paige VanZant

Bývalé UFC bojovnici se premiéra v organizaci BKFC, která pořádá zápasy bez rukavic, nevydařila. S Hartovou prohrála poměrně jasně na body.

I když šlo o její první prohru v nové organizaci, v UFC prohrávala často. A je proto zcela přirozené, že se v její mysli objevují myšlenky na konec její zápasnické kariéry.

„Po zápase jsem svému manželovi řekla, že už dál bojovat nechci. Jak jsem to vypustila z pusy, jsem si ale uvědomila, že to není pravda. Jsem bojovnice, právě pro tohle žiju. Je lehké vzdát to, když se nedaří. Mnohem těžší je čekat na úspěch. Poslední zápas byl cennou lekcí. Musím vylepšit timing a více si hlídat vzdálenost od soupeře. Jsem ráda, že mám k dispozici ten nejlepší tým na světě, který mi teď se vším pomůže. Gratuluji své soupeřce a děkuji jí za zápas. Naše cesty se ještě někdy v budoucnu protnou,” vyjádřila se k zápasu Paige VanZant.


Jak je vidět, VanZantová zatím rukavice na hřebík nevěší. V BKFC dostává královsky zaplaceno. „Jsem Paige VanZant. Nevzdávám se, když jde do tuhého. Dělám to už dlouho a je mi úplně u prdele, co na to říkáte,” pokračovala pak VanZant v dalším příspěvku.

Paige VanZant říká, že ještě s MMA nekončí


I když kráska prohrála, prezident organizace její výkon vychválil a potvrdil, že s ní v budoucnu určitě počítá.


Další články