Sleduj nás

Konečná štace? Fedor Emelianenko naznačil, že možná brzy pověsí rukavice na hřebík

Konečná štace? Fedor Emelianenko naznačil, že možná brzy pověsí rukavice na hřebík
Fanoušci se možná teď o víkendu dočkají posledního zápasu legendárního Fedora Emelianenka. Záležet bude na dvou faktorech.

Poslední císař se společně s Bellatorem podívá do Moskvy, kde ho bude čekat bitva proti Timothymu Johnsonovi, tedy soupeři, kterého si sám vybral. Bez ohledu na tento výsledek, ve smlouvě s organizací bude mít ještě jeden zápas, který může i nemusí naplnit.

„Miluji tento sport a stále se v něm snažím něco dokazovat, ale je možné, že i můj čas nadešel. Možná bude souboj proti Timothymu Johnsonovi tím mým úplně posledním. Kdo ví…,“ přemítal Emelianenko jen pár chvil před svým dalším comebackem.


„Záležet bude hlavně na dvou faktorech. Prvním je mé zdraví a druhým fyzická kondice. Tento zápas mi může dost napovědět, proto nechci dělat žádné předčasné závěry,“ přidala dnes už pětačtyřicetiletá legenda těžké váhy, která se na té profesionální scéně pohybuje přes jednadvacet let.

Prezident Bellatoru Scott Coker se nechal slyšet, že Fedorovi do ničeho mluvit nebude, naopak je ochotný mu nabídnout klidně i titulovou šanci, s níž se můžou rozloučit se svou kariérou. Poslední slovo bude mít tedy sám Emelianenko.

Další články