Sleduj nás

Kincl: Kdybych nebyl abstinent, tak se teď neskutečně ztřískám

Kincl: Kdybych nebyl abstinent, tak se teď neskutečně ztřískám

Tragédie, která před pár dny potkala Patrika Kincla, by se slovy jen těžko dala popsat. A jak už tedy bývá zvykem, když se ledy nedají prolomit, tak se musí potopit. Co však udělá člověk, který zpravidla nepije?

Patrik Kincl se prakticky stále teprve nedávno upsal evropskému MMA gigantovi KSW a ihned během svého prvního zápasu mohl zabojovat o titul velterové váhy. Jednalo se o splněný sen, který však neměl dlouhého trvání. Patrik se chvíli před avizovanou bitvou nepěkně zranil a svou šanci tak přenechal někomu jinému.

„Kdybych nebyl abstinent, tak se teď neskutečně zmažu... ale málem jsem se ujedl k smrti na druhou stranu. Nevím, kolik jsem přibral, nemám to ani v plánu zjišťovat. Vážit se budu, až se dostanu na nějakou normální váhu,“ reagoval pro sport.cz Kincl.


Třicetiletý rodák z Hradce Králové si na tréninku vykloubil loket, jenž má pro tuto chvíli zafixovaný sádrou. Všechny tyto nepříjemnosti se na něm podepsaly, kvůli čemuž zvažoval i konec bojové kariéry.


„Možná jsem právě došel na konec své cesty. Nevím. Nechci dělat ukvapené závěry a vše si nejprve srovnám sám v hlavě. Díky za pochopení a podporu. Nebudu teď reagovat na žádné zprávy a komentáře,“ napsal 10. září Patrik na svém instagramu.

A situace se pořádně nezměnila ani nyní. „Dost se ve mně všechno pořád motá, ještě nemám ve všem jasno, ale potřeboval jsem úplný klid. Nejde jen o MMA, vše se prolíná, jinak to ani nejde,“ přidával v rozhovoru pro sport.cz, přičemž následně podotkl, že svou budoucnost vidí „růžově“.

Patrik Kincl se KSW upsal na čtyři zápasy. Ten první měl proběhnout 14. září v Londýně, z něhož nakonec vypadl. Jak se bude postupovat dál, to ukáže jen čas. Jisté však je, že se do případného tréninku nevrátí ihned.



Další články