Sleduj nás

Konec snům boje o titul. Patrika Kincla přemohlo zranění a z KSW 50 odstupuje

Konec snům boje o titul. Patrika Kincla přemohlo zranění a z KSW 50 odstupuje

Velmi rychle se blížící turnaj KSW 50 po celou dobu sráží celá řada zranění a jedno takové se bohužel nevyhnulo ani jedinému českému zástupci ve službách evropského MMA giganta.

Patrik Kincl (22-9-0), jenž měl životní šanci bojovat o titul velterové váhy, bohužel neplánovaně z duelu odstupuje. Ačkoliv ho doprovázela velká motivace, osudu člověk nikdy neporučí.

Informaci o odstoupení přinesla jako první stránka mmanews.pl, která byla rovněž i kdysi mezi prvními, když „záhadně“ pronikla informace o Kinclově přestupu právě do KSW.


Spekuluje se, že jako náhrada by chorvatskému bijci Robertu Soldićovi (16-3-0) měl posloužit polský uragán Michał Pietrzak (8-3-0), který se podobně jako Kincl nese na vlně tří po sobě jdoucích výher.


KSW 50, které se koná již tento víkend v Londýně, původně plánovalo pro svůj turnaj čtyři titulové souboje. Rovnou tři z nich však byly vlivem zranění kosmeticky upraveny.

Patrik Kincl se největší evropské organizaci upsal na čtyři zápasy. Uvidíme tedy, jak moc se jeho plány pozmění a zdali podobně velká šance přijde někdy v budoucnosti.


Další články