Sleduj nás

Patrik Kincl dostal v KSW titulovou šanci!

Patrik Kincl dostal v KSW titulovou šanci!

Obrovská událost pro české MMA nastane jedenáctého září na dosud neurčeném místě. KSW 63 bude ozdobeno bojem o pás veltrové váhy, které se neobejde bez tuzemské účasti.


Patrik Kincl se v polské elitní lize uvedl fantastickým způsobem. Nejprve na turnaji KSW 57 vyřídil již v prvním kole zkušeného Tomasze Drwala a poté na akci KSW 61 ubil TKO agresivního Tomasze Romanowskiho. Dvě jasné výhry zapůsobily na vedení organizace takovým způsobem, že další Patrikův boj bude o pás!


"Troufám si tvrdit, že jde o největší fight mé kariéry. Taky si troufám tvrdit, že půjde o jeden z top fightů na evropském kontinentu. Jsem rád, že jsem si tu cestu musel a dokázal vyšlapat sám!" uvedl Kincl na svém facebookovém profilu.



Zápas byl oficiálně ohlášen na proběhnuvším turnaji KSW 62, kde byl i první staredown. Patrik se v kleci setkal s chorvatským Robocopem Roberto Soldičem. S tímto soupeřem se měl zástupce ASA utkat již v roce 2019. Souboj ale znemožnil Patrikův vykloubený loket. Zranění oznámené čtyři dny před vážením vyvolalo hodně zlé krve.


"Nesnáším takové věci. Patrik je zkušený borec a profesionál. Nechápu tedy, jak si může čtyři dny před vážením a zápasem zlomit ruku. Jak se to může stát? Je to hodně neprofesionální," rozvášnil se vytočený Soldič.



Zrušený zápas už je minulostí a při nynějším setkáním půjde o hodně. Šestadvacetiletý Chorvat prohrál z posledních třinácti zápasů pouze jednou. V roce 2018 jej porazil Dricus Du Plessis, ale Robocop mu to na dalším turnaji hned vrátil a vzal si titul zpět. Nyní se jej pokusí obrat Patrik Kincl, který by se tímto úspěchem zapsal do historie českého MMA.


Další články