Sleduj nás

Patrik Kincl míří do KSW, kde se utká se šampionem velterové váhy

Patrik Kincl míří do KSW, kde se utká se šampionem velterové váhy

Velmi horké zprávy byly právě potvrzeny jak polskou organizací, tak i českým bojovníkem Patrikem Kinclem, který se na své další zastávce podívá do Londýna, kde se postaví proti zápasníkovi, který vyhrál 10 ze svých posledních 11 duelů.  

Kincl (22-9) nedávno ve svém podcastu naznačil, že nepatří do střední váhy a že by se měl v budoucnost soustředit spíše na váhu velterovou. Tato slova se potvrdila poněkud rychle, když byl vyhlášen jeho souboj s Robertem Soldićem (16-3).


Dle informací ze stránky lowking.pl se Patrikova premiéra ponese na opravdu velké vlně, v níž půjde o titul velterové váhy. Duel se uskuteční 14. září 2019, kdy KSW zamíří na turnaj do Londýna, jehož hlavní náplní bude bitva dvou těžkých vah mezi Philem De Friesem (17-6) a Damianem Grabowskim (22-5).

Chvíli před nimi nastoupí Norman Parke (27-6-1) a Marian Ziółkowski (21-7-1), jež se spolu utkají o dočasný titul ve váze do 93 kilogramů. Roberto Soldić a Patrik Kincl půjdou v kategorii do 77 kilo o regulérní pás.


Patrik Kincl má momentálně na svém kontě 3 výhry v řadě. Poslední, kdo ho přemohl, byl Karlos Vémola na turnaji XFN 11. Roberto Soldić se veze na stejné vítězné sérii s tím, že všechny své protivníky ničí drtivou silou knokautů. Rovnou čtrnáct z jeho celkových šestnácti vítězství přišlo formou KO/TKO.


Další články