Sleduj nás

Patrik Kincl se vrací do velterové váhy, rýsuje se mu i soupeř pro druhý zápas v KSW

Patrik Kincl se vrací do velterové váhy, rýsuje se mu i soupeř pro druhý zápas v KSW

Patrik Kincl se už domlouvá na své druhé účasti v KSW. Po více než třech letech se navíc ukáže opět ve veltru.

Jedenatřicetiletý rodák z Hradce Králové snad už konečně zakopal všechny zdravotní neduhy, aby se mohl naplno věnovat pracovní činnosti. Ta by ho měla znovu zavést do oktagonu polského MMA velikána, který má pro českého reprezentanta připravenou další třešničku.


Patrik Kincl bojuje ve hvězdné KSW

„Ještě to není podepsané, takže o tom mluvit nemohu, dokud to nepotvrdí KSW. Domlouváme ale zápas na květen. To je asi vše, co nyní mohu prozradit,“ uvedl Kincl v rozhovoru pro Nova Sport, kde nezapomněl podotknout, že se konečně dočkáme onoho avizovaného přesunu do nižších hmotnostních pater. „Jak jsem říkal po zápase s Drwalem, že už chci jít do veltru, tak nyní už to bude velterová váha (77 kg).“

S hubnutím prý potíže nebudou. „Tak nějak mám už po x zápasů rozepsaný jídelníček a dietu, kterou jsem držel. Momentálně jsem na nižší váze, než když jsem ten veltr pravidelně shazoval. Tedy mělo by to být úplně v pohodě. Chtěl bych v průběhu přípravy shodit víc, pak si zhruba zápasovou váhu podržet a pak shodit odvodněním,“ nastínil svůj plán.


Bohužel tréninky v době pandemie nejsou snadné. Přesto se Patrik snaží makat, co mu možnosti dovolí… „Tak nějak to lepíme po domácku. Jako profíci trénovat nějak můžeme, ale horší je to se zahraničními kempy. Nedá se pořádně nikam vycestovat, snad vyjde Polsko, kde by to mělo být v pohodě. Já jsem přemýšlel o Norsku, ale tam to mají zavřené úplně. Takže buď přes Poláky, jinak po Čechách,“ dodával pro TV Nova zápasník, jehož skóre čítá třiadvacet výher a devět porážek.


Další články