Sleduj nás

Patrik Kincl slaví druhou výhru v KSW

Patrik Kincl slaví druhou výhru v KSW
Nejlepší český veltr Patrik Kincl si dokázal poradit s nepřátelským prostředím i otravným soupeřem a veze do Čech velmi cenné vítězství.

Tomasz Romanowski se snažil českému bojovníkovi duel znepříjemnit již před jeho začátkem. Několikrát jej kontaktoval v prostorech arény a všemožně se jej snažil rozhodit. Naštěstí mu to nebylo nic platné, a i když jej publikum v ERGO Aréně v Gdaňsku hnalo kupředu, vítězem se stala hvězda All Sports Academy.

První pětiminutovka přinesla vyrovnaný průběh. Polák se snažil boxovat, ale Patrik jej za zkrácení vzdálenosti trestal tvrdými kopy. Ve druhém dějství Kincl využil svůj wrestling a dokázal dostat Romanowskiho na zem. Zde postupně rozebíral soupeřovo odhodlání údery, dokud mu zdecimovaný sok nenabídl záda.


Zde už si Patrik věděl velmi rychle rady a Tomasze nekompromisně utloukl. Připsal si tak vítězství TKO v čase 3:36 druhého kola. Jak se po zápase cítí a jak je spokojený se svým výkonem, to zhodnotil pro iSport.cz.

"Po dlouhé době mám super pocit. Byla to výhra, kterou jsem si musel opravdu vybojovat. Začátek byl opravdu nepříjemný, o to víc si takového vítězství vážím. Po prvním kole jsem si říkal: O kurwa! Věděl jsem, že do toho vlítne, bude tam tlačit. Byl fakt tvrdej a rychlej! Takže jsem si řekl, že prostě musím přežít to první kolo. A od druhého, že bude líp, že se utahá. Musím říct, že po prvním kole mě skvěle uklidnil můj trenérský tým, řekli mi, co mám dělat, co jsem dělal špatně. Trochu jsem dostal vyhubováno a jeli jsme. Bylo to jako doma, když si neuklidím :)."


Patrik se také rozpovídal o nesportovním chování svého soupeře před samotným zápasem.

"Je to kokot. Furt tam za námi lezl. Za dvaatřicet zápasů jsem nikdy nic takového nezažil. Otravoval, vadilo mi to, ale snažil jsem se soustředit na sebe. Ale dělal to celou dobu asi záměrně."

Patrik je po dvou vítězstvích před limitem ve výborné pozici a KSW by jej mohlo brzy zařadit do titulového mixu. Zdá se, že letošní rok přinese českému MMA ještě mnoho opravdu významných úspěchů.


Další články