Sleduj nás

Prohry k tomuhle sportu prostě patří, nehroutí se Kincl. Ví ovšem, že přišel o velkou příležitost

Prohry k tomuhle sportu prostě patří, nehroutí se Kincl. Ví ovšem, že přišel o velkou příležitost
Titul KSW je pro tuzemské borce prostě zakletý. Ani Atilla Végh, ani Ivan Buchinger a nyní ani Patrik Knicl.

Jeden z nejlepších veltrů na starém kontinentě uhájil svoji pozici a reprezentanta ASA ukončil ve třetím kole TKO. Patrik přitom nezačal špatně. První kolo bylo opatrné z obou stran, ale Soldič nedostal prostor pro svůj obávaný nástup.

Ve druhé pětiminutovce si naopak rodák z Hradce dokázal vytvořit převahu a u rozhodčích tuto fázi zápasu pravděpodobně ovládl. Zde však nechal příliš mnoho sil, které chyběly v dalším průběhu.


Ve třetí pětiminutovce Roberto trefil nepříjemný spodek, který v kombinaci s únavou znamenal fatální problém. Kincl šel k zemi a Chorvat jej zasypal granáty, které donutily ringového rozhodčího Bosackiho zápas ukončit. Patrik se po prohře neschovával a na svých sociálních sítích otevřeně promluvil o svém nezdaru.


Patrik Knicl na titul v KSW nedosáhl


„Plány jsou následující. Teď se budu snažit vynahradit čas holkám, které jsem doma zanedbával. Pak se samozřejmě vrátím do gymu pracovat s našimi kluky v All Sports Academy. Pracovat na své další kariéře. Velký krok se nepodařil, ale to k tomuhle sportu prostě patří. Mohl jsem si vybrat jednodušší cestu, ale to není můj styl, což je někdy na škodu. Takový jsem já. Ještě jednou díky celé Kincl Army."


I když Patrik titul nezískal, rozhodně předvedl výkon, na který může být hrdý. Vzhledem k politice KSW se může k boji o pás dostat relativně rychle znovu. Robocop kosil své soky s železnou pravidelností v prvních kolech a málokdo s ním zvládl držet krok jako český borec. Nyní je čas potrénovat a vrátit se silnější a s novou motivací.


Další články