Sleduj nás

Souboj se Soldičem si umím představit, určitě bych to zvládl lépe jak Kincl, věstí Vémola

Souboj se Soldičem si umím představit, určitě bych to zvládl lépe jak Kincl, věstí Vémola
Zápas mezi Patrikem Kinclem a Robertem Soldičem vzbudil mezi tuzemskými fanoušky spoustu pozornosti. Mnohé začalo zajímat, zdali by Karlos Vémola dokázal uspět tam, kde Patrik zklamal. A i sám Terminátor by to rád zjistil.

Kincl si během uplynulého víkendu mohl splnit sen, když se utkal o pás velterové váhy evropského MMA velikána KSW. Zde ovšem ve třetím kole na TKO podlehl chorvatskému „Robocopovi“, jenž patří mezi zápasnickou elitu. Na jeho dovednosti se královehradecký rodák nechytal, přesto v očích svých fanoušků i očích šéfa organizace zanechal slibný dojem.

Karlos Vémola, který je určitě více střední jak velterová váha, by si zápas se Soldičem také uměl živě představit. Zejména, kdyby se objevila nějaká příležitost, skočil by po ní jako pes po kosti.


„Myslím si, že to úplně tak nereálné není,“ řekl Terminátor během vysílání na svém Instagramu s ohledem na tento velkolepý střet. „On je šampion KSW, já brzo budu šampion OKTAGONu. A Soldič už také zápasil ve střední váze, když se mu ve veltru nikdo nenabízel. Ten váhový rozdíl by pro něj neměl být takový problém,“ domnívá se.

I tak své šance považuje Karlos za dost vysoké. „Nebyl by to lehký duel, a i když je Soldič komplexní, tak je to spíše postojář. A takoví mi hodně sedí. Kincl mi navíc ukázal klíč, když ho hodil. Tudy vede cesta. Všichni víme, že naházet někoho dokážu líp jak Kincl. Ta cesta k úspěchu by byla i moje váhová převaha. Navíc by se jednalo o money fight a těm se já nebráním. Pokud se tedy někdo z KSW dívá, pojďme se domluvit,“ nabízel se Terminátor, který má kromě tohoto souboje ještě v merku MMA duel s Pirátem Krištofičem a box s Marpem.


Další články