Sleduj nás

Lobov odpovídá Malignaggimu: Vsadím se s tebou, že tě nemá ráda ani tvoje vlastní matka

Lobov odpovídá Malignaggimu: Vsadím se s tebou, že tě nemá ráda ani tvoje vlastní matka

BKFC 6 se ponese na opravdu zvláštním nádechu, který vyšperkovala vzájemná nenávist mezi táborem Artema Lobova a boxerského veterána (nyní navrátilce) Paulieho Malignaggiho, jehož hlavním cílem je pověstného „kámoše" Conora McGregora poslat do hrobu. Ještě předtím, než tak hodlá učinit, posílá směrem k ruskému borci řadu ostrých nadávek, které se vůbec nenesou na tom sportovním duchu. 

„Jen se do něj zaposlouchejte. Vsadím se s vámi , že ho nemá ráda ani jeho vlastní matka," reagoval Lobov na neustálou kritiku ze strany amerického boxera, jenž během konference na Artema dokonce plivnul. 


„Tím plivancem pošpinil nejenom celou mou práci v MMA, ale i všech ostatních sportovců. Poplival naší každodenní těžkou práci,“ zlobil se. „Zachoval se jako dobytek a za to si podepsal ortel smrti. Za tohle budu trénovat ještě usilovněji, než jsem měl v plánu, a kromě toho, že ho porazím, mu dám sežrat všechna jeho ostrá slova, která předtím použil," nedával se Lobov. 

V Malignaggiho prospěch ovšem mluví to, že je to vysloužilý boxer, jemuž kdysi patřily dva tituly. „Na tohle se ale vůbec nehraje," reagoval Artem. „Od té doby strašně zlenivěl, jen se na něj koukněte. Je malej, tlustej a pomalej. Přesný opak mě. Krom svých hloupých keců mě opravdu nemá čím překvapit." 



Další články