Sleduj nás

Malignaggi se stále nevzdává svého plánu ulovit Conora. Jakou léčku nachystal tentokrát?

Malignaggi se stále nevzdává svého plánu ulovit Conora. Jakou léčku nachystal tentokrát?

Souboj s Artemem Lobovem měl být spouštěčem, který by donutil Conora McGregora opět jednou navléct si rukavice a naskočit do ringu. Místo toho ale Malignaggi prohrál, kvůli čemuž jeho mise nedošla k úspěšnému konci. Nastal tedy čas přehodnotit plány a vymyslet léčku novou.

Paulie Malignaggi je vysloužilý americký boxer, který při svém bojovém návratu v souboji tzv. „holých kloubů“ pod taktovkou společnosti Bare Knuckle FC fatálně selhal. Z pěti možných kol mu soudci přiřadili první dvě, následná tři šla shodně za Artemem, jenž se nakonec mohl radovat z vítězství.

Pokud jste zápas viděli a přišlo vám, že měl ruský zápasník nad svým americkým sokem navrch, pak se váš názor ztotožňuje s více než 90 % všech pozorovatelů. Přesto se najde menšina, která tvrdí opak. Do ní spadá i Paulie.


„Z čeho mám opravdu radost, je to, že poté, co jsem před pár týdny vymlátil duši z Artema, tak se Conor naštval. Jediné, na co se zmůže, je posílat obrázky z našeho sparringu na twitteru,“ uváděl v rozhovoru pro joe.co.uk Malignaggi, jemuž McGregor stále leží pořádně hluboko v žaludku. Tím je myšlena ta situace z léta roku 2017, kdy se zmíněná dvojka střetla na tréninku.


„Opakuji se stále dokola. Kdyby mě Conor na tréninku knokautoval, ukázal by celé video. Jenže on má jen jeden záběr, nic víc. Nic z toho, jak jsem mu nakopával p*del já. Celou dobu jsem mu nakládal a on  zveřejní jen tu část svého šťastného úderu,“ štve po celou dobu Malignaggiho, jenž stále věří ve své schopnosti.

„Conor moc dobře ví, že jsem jeho největší noční můra. Kdyby se se mnou utkal, porazil bych ho. A přes tohle by se už nepřenesl. Jeho odkaz by se potopil,“ doplňoval Malignaggi, který se snaží svým nesmyslným trash-talkingem přinutit Conora k reakci. Ta však kupodivu nepřichází a možná ani nepřijde. Paulie měl opravdu velké potíže už s Artemem a na podobnou šaškárnu si McGregor patrně nebude chtít ani hledat čas.


Další články