Sleduj nás

Michal Martínek hodnotí svého příštího soupeře. Ví moc dobře, kde může být jeho výhoda

Michal Martínek hodnotí svého příštího soupeře. Ví moc dobře, kde může být jeho výhoda
Za měsíc bude Michala Martínka čekat další zápas pod taktovkou ruské organizace ACA. Soupeřem mu bude estonský těžkotonážník Deniss Smoldarev.

Pokud si máme Smoldareva vyobrazit, jde o dva metry vysokou a sto dvacet kilogramů vážící horu svalů, které je jedenatřicet let, přičemž dvanáct let se věnuje MMA na té profesionální úrovni.

Na první pohled se jedná o vážně těžko stravitelné sousto, na druhou stranu ale i takový pořízek, jako je Smoldarev, bude mít své slabiny. Podle Martínka to například má být jeho brada.


„Denisse vnímám jako kvalitního soupeře, původně mi nabídli jiného bojovníka po třech prohrách. Řekl jsem ale, že bych raději někoho, kdo je v žebříčku přede mnou, protože jsem v top desítce,“ vysvětloval Martínek, jak se dohoda k zápasu rodila.

„Je to dvoumetrovej, stodvacetikilovej frajer, který má nebezpečný přední hák a má i dobrou práci na pletivu. Dokázal nedávno porazit těsně na body Ruslana Magomedova, kontroloval ho a znechutil mu zápas. Takže si musím dávat pozor na klinče. Na druhou stranu dostal za svou kariéru hodně káóček, takže mu brada trochu zvoní, mi připadá. Tím pádem je jasný, co já chci,“ přiznal český borec pro deník Sport, kde jasně naznačil, že bude vyhlížet ukončení před limitem.


Pro Martínka to tedy bude třetí bitva pod vlajkou ruského MMA velikána, Prozatím to zde má 1-1 s tím, že naposledy na body přemohl Tomase Pakutinskase. Zápas se Smoldarevem se uskuteční 21. listopadu na turnaji ACA 132.

https://top-fight.cz/zahranicni-scena/michal-martinek-vs-denis-smoldarev-treti-zapas-ceskeho-zastupce-v-aca-se-blizi/56434/


Další články