Sleduj nás

Mrd*o mu v palici? Jake Paul se opravdu utká s neporaženým boxerem Furym!

Mrd*o mu v palici? Jake Paul se opravdu utká s neporaženým boxerem Furym!
Youtuberská hvězda Jake Paul nepřestává šokovat! V dalším zápase se totiž skutečně utká se neporaženým boxerem Tommym Furym, nevlastním bratrem slavného Tysona Furyho.

Oba bojovníci si totiž plácli a navíc zveřejnili i bizarní podmínky, které budou souboj provázet.

Tak tohle čekal málokdo. Všichni jsme zvyklí, že Jake Paul toho hodně nakecá, ale nakonec si do boxerského ringu vezme o 15 let staršího UFC veterána. Jenže tentokrát to o zápase s Tommym Furym nebyla prázdná slova. K zápasu skutečně dojde!


Tuto skutečnost potvrdil i Tommy Fury, který nakonec nabídku Jakea Paula přijal a navíc odhalil svým fanouškům bizarní podrobnosti chystaného souboje. Ve smlouvě je klauzule, že pokud Tommy Fury s Jakem Paulem prohraje, bude si muset změnit jméno na Tommy Fumbles.

Na druhou stranu, pokud youtuberskou hvězdu porazí, dostane od Paula dalších 500 000 dolarů. "Pokud mě porazíš, dám ti navíc 500 000 dolarů," uvedl Jake Paul. "Pokud však prohraješ, budeš si muset na jeden rok změnit příjmení na Tommy Fumbles," navrhl Youtuber.


"Máme dohodu. Okamžitě to posílám svým právníkům. Podíváme se na to a doklepneme to. Těším se, protože není šance, že bys tenhle zápas vyhrál. Z ringu tě ponesou na nosítkách. Dostaneš ukázkové KOčko a ty to víš," souhlasil Tommy Fury.

Do hry už se dokonce vložil i sám Tyson Fury, který Jakeovi slíbil, že pokud ho Tommy Fury neporazí, tak se sám postará o to, aby si změnil jméno.


Další články