Sleduj nás

Na tuhle hru jsi příliš starý, zametl Chimaev s Nickem Diazem, výzvu poslal někomu jinému

Na tuhle hru jsi příliš starý, zametl Chimaev s Nickem Diazem, výzvu poslal někomu jinému
Nick Diaz se nabídl, že zaskočí za zraněného Masvidala a utká se s Leonem Edwardsem. Velmi rychle jej však odpálkoval Khamzat Chimaev.

Když se starší z pověstného dua bratrů Diazů vracel zpátky do klece, sliboval, že ho tu budeme muset chvíli trpět. V prvním zápase ještě neukázal optimální kondici, ale do druhého by se to mohlo zlepšit. Jen takový Khamzat Chimaev, jehož kariéra je nyní na vzestupu, o tom pochybuje.

„Zalez, dědku, na tuhle hru jsi příliš starý,“ odpálkoval slavného stocktonského rváče, který se nabídl, že zaskočí za zraněného Jorgeho Masvidala, jenž se měl původně 11. prosince na turnaji UFC 269 představit v duelu proti Leonu Edwardsovi. „Nech mě raději, abych se utkal s tvým bratrem,“ smál se Chimaev, jenž tak upřel svůj zrak na Natea.


Jak už ovšem víme, mladší ze sourozeneckého dua Diazů je specifické individuum a o bitvu s Khamzatem nejeví žádný zájem. Jedná se o borce, který v UFC zatím není nijak dlouho a vesměs tedy ještě nic nedokázal. To Nateovi zrovna nelichotí.

Máme zde tedy pořádnou zápletku a bude jen na vedení UFC, aby to nějak vyřešilo. Teoreticky, což zdůrazňujeme, to může dopadnout tak, že se Masvidal (až se uzdraví) střetne s Colbym Covingtonem, takže budou tito dva konečně moct uzavřít své spory. A na Khamzata se pravděpodobně bude usmívat buďto Edwards, anebo Burns.


Ani návrat Nicka Diaze proti elitě zcela vyloučený není, i když takový Dana White nastínil, že by si svého pověstného rváče rád uschoval pro nějakou atraktivní bitvu, jako je například proti Donaldovi Cerronemu či Nicu Priceovi.


Další články