Sleduj nás

Nepoučitelný Conor McGregor má za sebou další napadení a ublížení na zdraví

Nepoučitelný Conor McGregor má za sebou další napadení a ublížení na zdraví
Conor McGregor se dostal do dalšího boje mimo stěny oktagonu. Tentokrát si vyšlápl na známého italského DJe.

Francesco Facchinetti je známým italským DJem, který se společně s irským zápasníkem a jeho ženou vydali do spárů noci krásného Říma. Přibližně kolem druhé nedělní hodiny ranní ovšem došlo k incidentu, jenž nikdo neočekával.

„Normálně jsme se bavili, chtěli jsme se vydat na další party, když v tom mi zničehonic přistála na obličeji rána,“ překvapil Facchinetti, který údajně Conora ničím nevyprovokoval, aby jej udeřil. Přesto v něm najednou bouchly saze.


„Tu ránu mohl koupit kdokoliv. Moji přátelé, má žena… To je ten důvod, proč jsem se rozhodl McGregora zažalovat. Je to nebezpečná a nepředvídatelná osoba,“ řekl na svém Instagramu.

Pořád nám chybí jakýsi motiv, ten ale nenachází ani Francescova žena. „Stalo se to opravdu zničehonic. Conor nás pozval na další party, Francesno odpověděl: ‚Dobře, pojďme.‘ A pak mu na obličeji přistála rána. Po ní spadl na stůl a ze stolu na zem.“


„Já se hodně divila, co se děje. Hlavou mi problesklo, jestli jde o nějakou show nebo vtip, ale pak jsem se podívala na Conora a viděla, že ho přátelé vší silou drží, jelikož chtěl v tom násilí pokračovat,“ uváděla žena italského hudebníka.

Určitě za tím bude i něco více, co McGregora tak rozhněvalo. Podíváme-li se však do jeho minulosti, nemůžeme říct, že by se jednalo o ojedinělý případ chvilkového amoku.

https://www.youtube.com/watch?v=UxOe2jFh_i0


Další články