Sleduj nás

Okolo blízkého McGregorova přítele začali kroužit supi z Bellatoru a KSW. Jak se rozhodne?

Okolo blízkého McGregorova přítele začali kroužit supi z Bellatoru a KSW. Jak se rozhodne?

Artem Lobov je znám hlavně jako tréninkový partner a blízký přítel hvězdného Ira Conora McGregora. Jeho nevyrovnané výkony se přestaly líbit vedení UFC, které ho v roce 2018 po třech porážkách v řadě propustilo.

O mladého borce rázem začala intenzivní přetahovaná, ve které lítaly obrovské sumy peněz. Vše však vyústilo nečekaným angažmá ve stále populární organizaci Bare Knuckle League. Zde zvládl svěřenec Johna Kavanagha tři zápasy. První dva vyhrál a v posledním případě padl v odvetě s Jasonem Knightem.

Nyní vyšlo najevo, že místo bitek v lize holých kloubům mohl Lobov ničit své soupeře v oktagonu pod vlajkou Bellatoru. „Abych byl upřímný, Bellator mi dal nabídku ihned po UFC. Byl jsem připravený podepsat smlouvu, ale pak přišel Bare Knuckle League a výrazně je přeplatil. Nemohl jsem to ignorovat.“


Artem každopádně plánuje návrat k MMA a zdá se, že ve hře jsou dva silní hráči. Bellator je zpět a chce se vrátit do Irska, kde by se jim Lobov se svými fanoušky určitě hodil. Další možností je polský gigant KSW. Ten má Lobova v hledáčku již delší dobu a údajně přišel ten pravý čas na navázání spolupráce.


Další články