Sleduj nás

Paige VanZant čeká další zápas holých kloubů. Soupeřkou jí bude známá bojovnice

Paige VanZant čeká další zápas holých kloubů. Soupeřkou jí bude známá bojovnice

Prezident BKFC je naprosto unesen tím, jakou pozornost přitáhla kráska Paige VanZant. A ani v dalším souboji jí neplánuje vůbec šetřit.

Bývalá UFC zápasnice se přesunula z MMA k soubojům holých kloubů, kde ihned ve svém prvním duelu podlehla na body. Pro mnohé to bylo překvapení, pro šéfa Bare Knuckle to ovšem nic neznamenalo.

„Paige předvedla úžasný výkon a přitáhla obří pozornost. Naše očekávání byla splněna,“ těšilo Feldmana, hlavu organizace, která ihned plánuje americkou krásku zařadit do čekání na další duel.


„Už teď plánujeme, že Paige zařadíme na kartu pro začátek léta. Soupeřka zatím zůstává tajná, ovšem jde o skvělou a známou bojovnici,“ navnadil případné zájemce tohoto brutálního sportu.

Mírnou pochybnost však vyjádřila chvíli po své prohře sama VanZant, která přiznala, že uvažovala, že se svou sportovní kariérou sekne. Jakmile ale opadly její emoce, vše si rozmyslela a opět je připravená do boje naskočit.


Paige VanZant se opět chystá do zápasu

„Ta prohra mě rozhodila, v šatně jsem přemýšlela, že s tím už seknu, ale jak se věci vyjasnily, chtěla jsem opět pokračovat. Zápasení je sport, který miluji a hodlám v něm pokračovat. Tyhle emoce k tomu prostě patří,“ podotýkala sama šestadvacetiletá válečnice.


Další články