Sleduj nás

PŘÍMÝ PŘENOS: ONE Championship: First Strike! Turnaj, který opět posouvá hranice

PŘÍMÝ PŘENOS: ONE Championship: First Strike! Turnaj, který opět posouvá hranice
Asijský hegemon nám již dnes nabídne první ryze kickboxerský turnaj pod názvem ONE Championship: First Strike. Organizace pak navíc pozná prvního šampiona pérové váhy v této postojové disciplíně.

Obsazení titulového zápasu asi nemůže být lepší. V jednom rohu bude stát G.O.A.T. tohoto sportu Giorgio Petrosyan a proti němu se postaví naprostá špička z thajského království Superbon Banchamek.

O tom, že si oba svoji pozici jednoznačně zaslouží, svědčí i jejich neskutečná bilance. U italskoarménského matadora to je 104-2-2, momentálně drží sérii devatenácti výher v řadě a naposledy prohrál na začátku roku 2015!


Jednatřicetiletá thajská hvězda disponuje rekordem 111-34, vyhrál posledních deset zápasů a neprohrál od poloviny roku 2018. Vzhledem k pravidlům je mírným favoritem Petrosyan. Jeho neskutečná přesnost a tvrdost je dnes již legendární.

Superbon si bude muset pohlídat hlavně rovné údery a nepříjemný levácký guard. Pro Thajce by mohla hovořit délka zápasu. Ten je vypsán na pět kol a dá se předpokládat, že „šampionská kola“ by mu mohla sedět víc.


Oba bojovníci jsou víc než schopni ukončit zápas před limitem. Giorgio svým boxem a Superbon fantastickými kopy na tělo i hlavu. Kdo si prosadí svoji hru, ten odejde jako první šampion ONE v pérové váze.

Pokud by titulová bitva nestačila k nalákání vaší pozornosti, jistě pomůže první kolo osmičkové pyramidy, která je obsazena opravdu světovou kvalitou. Jména Sower, Sitthichai nebo Chingiz Allazov by na každém jiném turnaji plnili roli hlavních lákadel.

ONE Championship: First Strike, fight card


One Championship First Strike fight card

Hlavní kartu doplní i jeden souboj v těžké váze. Do akce se v něm vrátí v Asii nesmírně populární Rade Opacic, který zatím v ONE pokosil vše, co mu stálo v cestě.


Srbského bombarďáka se pokusí přibrzdit Švýcar Patrick Schmid. Ten ví, že výhra nad mladým talentem by jej vystřelila popularitou do naprosto jiné sféry. Celou akci bude opět hostit osvědčený Singapur a nám jej přinese v čase 14:30 O2 TV Sport.

Živý přenos také můžete sledovat prostřednictvím našeho webu níže:


Další články