Sleduj nás

Proč Ronda Rousey vystoupila z popředí obrazovek? Na vině jsou prý „zas*aní“ fanoušci

Proč Ronda Rousey vystoupila z popředí obrazovek? Na vině jsou prý „zas*aní“ fanoušci

Je to už nějaký čas, co se známá zápasnice Ronda Rousey vzdálila z televizních obrazovek, na nichž vystupovala prostřednictvím organizací Strikeforce, UFC a pak i WWE. Proč tato činnost náhle skončila?

Původní indicie nám naznačovala, že se jindy slavná bojovnice chtěla věnovat rodině, přesněji řečeno usilovala s manželem o narození prvního potomka, po čemž by se do branže ráda vrátila, jenže i z tohoto plánu nakonec sešlo. Problémů prý bylo více.

„Nač bych se měla snažit, když jsem veškerý svůj čas věnovala spoustě nevděčným a zasraným fanouškům? Místo toho jsem mohla v klidu trávit čas se svou rodinou,“ svěřovala se namíchnutá kalifornská rodačka, jež z WWE vystoupila koncem minulého roku. Tehdy si své „tajemství“ odchodu nechala ještě pro sebe.


ronda rousey

„Měla jsem tak nabitý kalendář, že jsem vlastně vůbec nebyla doma. V podstatě jsem se stále připravovala a uzdravovala, abych mohla být fit do dalšího vystoupení,“ odhalovala a navážela se tak do lidí, co si myslí, že wrestling je jenom pouze vymyšlená hra.


„Lidé si myslí, že je wrestling pouhá show, co vidí v televizi. Nikdo si ale neuvědomuje, že ta show má tři nebo čtyři představení týdně. Když se na to dívám zpětně, byla jsem doma jen jeden a půl dne v týdnu. To mi za to nestálo,“ vysvětlovala.

„Měla jsem ráda vystupování a obdivovala jsem své kolegy, ale na konci toho všeho jsem si vždy musela říct: ‚Nasrat na ty hloupé fanoušky!‘ Moje rodina mě vždy milovala a podporovala, že jsem se rozhodla jí to vrátit,“ doplnila svérázná bojovnice.


Další články