Sleduj nás

S přispěním Boží vůle se vrátím v únoru, oznámil Mike Tyson. Co řekl o soupeři?

S přispěním Boží vůle se vrátím v únoru, oznámil Mike Tyson. Co řekl o soupeři?
Mike Tyson opět potvrdil svůj úmysl vrátit se zpátky do ringu a přiživil i spekulace, že by jeho příštím soupeřem skutečně mohl být Logan Paul.

Doposud se vše drží pouze té teoretické roviny, nic není potvrzené, ale dle vyjádření obou stran bychom si mohli dát dvě a dvě dohromady, takže by se legendární Iron Mike mohl během nového roku střetnout se slavným YouTuberem Loganem Paulem.

„Za přispění Boží vůle se vrátím do ringu v únoru,“ řekl Tyson novinářům, kteří jej zachytili na boxerském galavečeru Canela Alvareze s Calebem Plantem. Zde se konal fight o nezpochybnitelného šampiona super střední váhy a my můžeme už jen podotknout, že neomylný Canelo opět kraloval.


Co se ovšem volby soupeře týče, zatím Tyson váhá. „Jsme velmi skeptičtí. Nějaké možnosti tu jsou, ale bojím se, aby mě mí vnuci nenáviděli, kdybych jim zmlátil idola,“ uvedl Želený Mike, který tím idolem pochopitelně myslel Logana Paula. Zde v Česku to jméno možná tak populární není, v Americe však disponuje statusem celebrity.

„Mohu jen říct, že ať už to dopadne jakkoliv, lidé budou z volby soupeře nadšeni,“ dodal Tyson, který si tak nechával vrátka otevřená. Stále je totiž možné, že jeho příštím protivníkem bude Lennox Lewis, který se právě rovněž také chystá k návratu. I o něm Mike mluvil jako o volbě, se kterou chce dozajista bojovat.


Další články