Sleduj nás

Sergei Kharitonov: Co dělá Emelianenko na svobodě? Je to alkoholik, násilník a vrah

Sergei Kharitonov: Co dělá Emelianenko na svobodě? Je to alkoholik, násilník a vrah
Někdy by se mohl člověk až divit, jak dokáží být dva bratři tak rozdílní. Zatímco Fedor je vyznamenáván za své dlouhodobé služby ověnčené pokorou, tak jeho mladší bratr dělá jeden problém za druhým.

„Pořád lítá v nějakých sračkách a pořád mu to prochází,“ nebral si servítky Sergei Kharitonov, který se s mladším bratrem, tedy Alexanderem Emelianenkem, utkal v roce 2006 pod vlajkou Pride FC.

Ruský borec z těžké váhy se naposledy dostal do potyčky ze zákonem. Naboural dvě vozidla na ulici a následně z místa srážky ujel.


„Říkal jsem vám to předtím a opakuji vám to znovu. Alexander Emelianenko je alkoholik, násilník a vrah. Takoví lidé by neměli být vůbec na svobodě! Dělají vše, co se jim zlíbí. Neberou ohled na zákony,“ pokračoval Kharitonov, jenž momentálně ve svých osmatřiceti letech působí pod značkou Bellatoru.

„Chcete-li ho od problémů zastavit, pak na něj pošlete Ramzana Kadyrova. Dostaňte ho zpátky do Čečenska a garantují vám, že už žádné průsery nenadělá!“ navrhoval poměrně razantní řešení.


„Lidé jako on se nikdy nezmění. Jsou nebezpeční společnosti. Už jednou byl ve vězení a jsem si jistý, že se tam dříve nebo později vrátí!“ dodal Kharitonov, jenž tím dal vzpomenout na dobu, kdy si Alexander odpykával svůj čtyř a půlroční trest za sexuální napadení. Nakonec jej však po třech letech za dobré chování předčasně pustili.

Další články