Sleduj nás

Tak na tohle z výplaty nenašetříte! Conor McGregor konečně převzal luxusní jachtu za 77 milionů korun

Tak na tohle z výplaty nenašetříte! Conor McGregor konečně převzal luxusní jachtu za 77 milionů korun
Conor McGregor bezesporu patří k nejvýraznějším postavám světového MMA. Jasně, v kleci už není neporazitelný a na svém kontě má v poslední době více skandálů než vítězství, ale pořád je po něm extrémní hlad.

A není se čemu divit. Ten chlap se prostě umí prodat. A nikdo mu neodpáře to, že si umí užívat život plnými doušky. Naposledy své fanoušky dostal do varu, když si převzal svou luxusní jachtu na zakázku.

Irský bouřlivák informoval své fanoušky o nabušené jachtě už v červenci. Tehdy se na svých sociálních sítích pochlubil, že již brzy převezme jednu z nejluxusnějších jachet na světě. A jak je vidět, nebyly to jen prázdné řeči.


https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1446506354185838604

O víkendu si totiž našlapanou jachtu Tecnomar Lamborghini 63 skutečně převzal. Jachta měří 20 metrů, váží 20 tun a zdobí ji světlomety ve tvaru písmene Y.


Najdete v ní i jídelnu s prostornou ložnicí. Věděli jste, že stejných jachet bylo vyrobeno jen 63 a Conor McGregor si koupil dvanáctý kousek? Že by šlo o náhodu? To ani náhodou, číslo 12 má totiž Ir v názvu jeho whiskey a navíc je to jeho šťastné číslo.

Většina lidí si asi řekne, že vyhodit 77 milionů za jachtu, je snobství. A ano, možná je. Jenže pro Conora McGregora není 77 míčů žádná převratná suma.

Podle magazínu Forbes činilo jeho čisté jmění víc než miliardu korun. Některá zahraniční média jeho bohatství odhadují dokonce na pět miliard korun. A víte, jak to je. Přejte a bude vám přáno...


Další články