Sleduj nás

UFC 260: Stipe Miocic vs. Francis Ngannou 2 - Fight card, informace + stream

UFC 260: Stipe Miocic vs. Francis Ngannou 2 - Fight card, informace + stream

Málo bojovníků má tak neotřesitelnou pozici jako aktéři hlavního zápasu turnaje UFC 260. Stipe Miocic je se šesti triumfy z titulových zápasů rekordmanem těžké váhy a je právem považován za historického krále této váhové kategorie.


Skromné vystupování a život bez skandálů z něj navíc dělají opravdového miláčka fanoušků a vzor hodný následování. Podobně silný příběh, jaký má za sebou hasič z Clevelandu, bude i na druhé straně klece.



UFC 260: Stipe Miocic vs. Francis Ngannou 2


Francis Ngannou pochází z extrémně chudých poměrů a právě díky zápasení poznal i opačnou stranu mince, tedy luxus a život v přepychu. Co mu slouží ke cti, to je stále velký hlad po úspěchu a touha dostat se na absolutní vrchol. Pokud se mu to tentokrát podaří, může vládnout nejtěžší divizi poměrně dlouhý čas. Všechny přímé konkurenty až Černou Bestii Lewise totiž během poslední doby drtivě porazil.



Tyron Woodley vs. Vicente Luque


O druhý titulový zápas mezi Ortegou a Volkanovskim nás bohužel připravil COVID v šampionově týmu. Hlavní předzápas tedy obstarají Woodley a Luque. Bývalý vládce veltru je v posledních letech jenom stínem obávaného šampiona a rozjetý Brazilec pro něj bude těžkou zkouškou.


Do hry se také vrátí Sean O'Malley, který v posledním zápase přišel o svou neporazitelnost a navíc si nepříjemně zranil kotník. Podle jeho reakcí na sociálních sítích nenesl prohru příliš dobře a bude zajímavé sledovat, jak si s novou situací poradí. V psychické pohodě není ani jeho soupeř Thomas Almeida, který má v zádech tři porážky v řadě a nad jeho budoucností v UFC visí velký otazník.


Hlavní kartu doplní Jamie Mullarkey a Khama Worthy. Nebudeme ochuzeni ani o jeden ženský duel, to mezi Gillian Robertson a Mirandou Maverick. Na papíře vypadá UFC 260 opravdu nabitě. Aktéři hlavních zápasů mají úspěšně naváženo a nic tak nebrání strhující show. Pokud nebudete mít po OKTAGONu 22 stále dost, sledujte i UFC 260 živě zde.


Další články