Sleduj nás

UFC 260: Tyron Woodley vs. Vicente Luque - analýza, tip a živý přenos

UFC 260: Tyron Woodley vs. Vicente Luque - analýza, tip a živý přenos

Turnaj UFC 260 nám přinese kromě titulových bitev i pokus zastavit jeden obrovský výsledkový i výkonnostní propad. Ten se týká bývalého šampiona veltrové váhy Tyrona Woodleyho.


The Chosen One vládl divizi do sedmasedmdesáti kilogramů tři roky, ale od ztráty titulu v zápase s Usmanem to s ním jde z kopce a jeho vystoupení jsou zápas od zápasu smutnější podívanou. Naposledy nestačil ve vyhroceném zápase na provokatéra Colbyho Covingtona a navíc si odnesl zranění žeber.


Celkově má Woodley bilanci devatenáct výher a šest porážek, kdy 37 % vítězství získal knockoutem. Osmatřicetiletý Američan vždy těžil ze své fantastické dynamiky, wrestlingu a brutálního ground and pound. Otázkou je, na kolik % se ještě dokáže motivovat ke každodenní dřině v gymu a zda pro něj není prioritou hiphopová kariéra.



Vicente Luque se těší na UFC 260

Ještě hlouběji do bláta se Woodleyho pokusí zašlapat Vincente Luque. Devětadvacetiletý Brazilec předvádí fantastické výkony a za posledních pět let si na něj přišli pouze Edwards a Thompson. Tichý Zabiják naopak vyřídil taková jména, jako jsou Muhammad a Perry, dokonce s ním padl dvakrát Niko Price. Do tohoto zápasu půjde s rekordem devatenáct výher a sedm porážek, kdy 58 % vítězství získal knockoutem.



UFC 260: Tyron Woodley vs. Vicente Luque - tip


Tyron Woodley ukázal při výběru soupeře charakter a místo snadnější cesty, kterou by byla odveta s Maiou, jde do tvrdé bitvy s Luquem. Jeho forma nedává příliš pochyb o tom, kdo odejde jako vítěz. Další výhodou pro Brazilce je trénink pod vedením Henriho Hoofta, který připravoval i Usmana s Burnsem před jejich zápasy s Woodleym.



Vicente je jedním z nejtvrdších borců veltrové váhy, který se nebojí chodit do přestřelek a nebezpečně mixuje údery a kolena. I když občas dost inkasuje, nikdy nebyl ukončen knockoutem! Woodley podle nás vydrží plná tři kola, ale prohraje jasně na body. Nezapomeňte sledovat UFC 260 zde.


Další články