Sleduj nás

Abdelaziz: McGregor je za zenitem, teď už mu vážně zbývá jenom Jake Paul nebo Kardashianky

Abdelaziz: McGregor je za zenitem, teď už mu vážně zbývá jenom Jake Paul nebo Kardashianky
Khabibův manažer si směrem k McGregorovi neodpustil další znamenité rýpnutí.

Notorious stojí před životní zkouškou, od jejíhož výsledku se mohou odvodit další kroky jeho kariéry. Spousta věrných fanoušků o jeho úspěšným comebacku nepochybuje, ale pak tu jsou i tací, kteří se nachází na opačné straně barikády.

„McGregor už netáhne. Jeho schopnosti polevily a on sám se chová jako stará prostitutka, která stále nemůže pochopit, že její čas už vypršel,“ ujal se slova Ali Abdelaziz, šéf velmi produktivní stáje Dominance MMA, která má pod svými křídly mnoho hvězdných fighterů. A prakticky všichni se řídí tím stejným heslem, jímž je nenávist ke Conorovi.


„Ani Dustin Poirier není žádný elitní fighter, podle mě posledně vypadal jako sračka, ale na Conora to kupodivu stačilo. To jenom svědčí o tom, že je Conor už za zenitem a teď může jít v klidu bojovat s Jakem Paulem nebo Kardashiankami. To je totiž jeho level kompetence,“ uvedl v Hotboxin‘ podcastu.   

Podíváme-li se na to z té druhé stránky, pro mnoho bojovníků je dneska zápas s Jakem Paulem výhra, dokonce po této příležitosti sami volají, jelikož jim zaručuje velmi lukrativní výplatu. Takovou, o které mohou v UFC jenom snít. V případě McGregora to zřejmě už taková výhra nebude, jelikož má v životě vyděláno. Jeho hnacím motorem je čistě vášeň ke sportu jako takovému.


Další články