Sleduj nás

Abdelaziz: Všechna čest Hookerovi, ale do boje s Makhachevem si jde jen pro výplatu

Abdelaziz: Všechna čest Hookerovi, ale do boje s Makhachevem si jde jen pro výplatu
Dan Hooker sice tvrdí, že se jde pokusit o zázrak, ale většina fanoušků, včetně takového manažera Aliho Abdelazize, už teď tuší, že si jde nechat do duelu s Islamem Makhachevem jenom namlátit.

Makhachev měl původně bojovat s Rafaelem dos Anjosem, ten ale musel z bitvy odstoupit na lékařské doporučení, jelikož si nedávno prošel operací kolene a nestihl by se plně zotavit včas.

UFC v čele s Danou Whitem na nic nečekalo a nadějnému Rusovi vmžiku sehnalo nového tanečního partnera. Tím je Dan Hooker, který si údajně za tuto službičku vyslouží o něco tučnější výplatu než obvykle.


Jak asi sami tušíte, tento finanční bonus má být hlavním důvodem, proč novozélandský bijec do této bitvy jde. A s téže obviněním přišel Makhachevův manažer Ali Abdelaziz.

„Všechna čest Hookerovi, že do této války jde, ale mám-li být úplně upřímný, na tuto nabídku kývnul jen kvůli výplatě. Navzdory tomu, co nám říká on nebo jeho tým, peníze jsou jeho jediným hnacím motorem,“ konstatuje Abdelaziz.


„Islam je dominantní síla, budoucí šampion lehké váhy. Koho potká, toho zničí. Je to nový Khabib. Skutečně nevidím šanci, jak by ho Hooker mohl porazit,“ dodal přesvědčivě.


Další články