Sleduj nás

Adesanya je úchyl s homosexuálními sklony, UFC by ho mělo dát vyšetřit, navrhuje Costův manažer

Adesanya je úchyl s homosexuálními sklony, UFC by ho mělo dát vyšetřit, navrhuje Costův manažer
Nejen Paulo Costa, ale vesměs i celý jeho tým ještě neskousli porážku s "úchylným" šampionem Israelem Adesanyou.

I když se jedná už o rok starou záležitost, mnoho lidí si ji stále pamatuje, jako by se to uskutečnilo včera. Brazilec Costa vstoupil do své životní bitvy, v níž ale absolutně nic nepředvedl. A aby té ostudy nebylo málo, nakonec ho jeho nigerijský přemožitel ještě zesměšnil jakýmsi sexuálním aktem, který předvedl nad jeho zadnicí.

https://twitter.com/mmamania/status/1310078480042819585?s=20


Jelikož tento akt připomínal znásilnění, cítil se Paulo skutečně poškozen. „Tak za tohle Adesanyovi opravdu setnu hlavu!“ slíbil chvíli po zápase, načež ještě upozornil, že do samotného boje nevstupoval ve své nejlepší formě. „Trápily mě mnohočetné křeče, měl jsem potíže s kolenem, a navíc jsem ani noc před soubojem kvůli svalové horečce nemohl spát,“ říkal.

Jak plynul čas, dostal se Costa do konfliktu s UFC, potrápilo jej další zranění, ale na svou mstu nikdy nezapomněl. „Izzy ví, že si pro něho půjdu. Za to, co po našem zápase udělal, prostě bude pykat. Nespokojím se jen s obyčejnou výhrou, chci ho zabít! Tentokrát mu už nedám ani kousíček prostoru!“ sliboval, že pro příště kompletně překope svoji taktiku.


A svůj velmi osobitý vzkaz poslal šampionovi i Costův manažer Wallid Ismail. „Co předvedl Adesanya na konci fightu s Costou, to bylo opravdu nechutné. Nechápu, jak může někdo, kdo má rozum, takového člověka vůbec sledovat. Adesanya disponuje sexuální úchylkou, na kterou by ho UFC mělo dát vyšetřit,“ navrhoval.


Další články