Sleduj nás

Adesanya poprvé promluvil o své „noční můře“ Pereirovi. Jak hodnotí jeho pouť v UFC?

Adesanya poprvé promluvil o své „noční můře“ Pereirovi. Jak hodnotí jeho pouť v UFC?
Alex Pereira, který dvakrát v rámci kickboxu porazil Israela Adesanyu, má za sebou úspěšný debut v UFC. Má se šampion obávat?

Pokud vás někdo v kariéře dvakrát za sebou porazí, musíte k němu mít nějaký respekt. Doposud však Adesanya o svém dávném přemožiteli odmítal mluvit, to se změnilo až po jeho úspěšném debutu na posledním UFC turnaji.

„Doufám, že se mu (Alexovi) bude v UFC dobře dařit. To je vše, co k tomu mohu momentálně říct. Doufám, že se mu zde povede, ale myslím si, že se ke mně ani nedostane, že ztroskotá na takových jménech, jako jsou Derek Brunson nebo Marvin Vettori, tedy na jednom z mých dětí,“ poznamenal současný šampion střední váhy.


Když Peirera přišel do UFC, okamžitě hlásil, že by rád nad Adesanyou získal zlatý hattrick, chtěl by ho tedy porazit i potřetí. Pravdou nicméně zůstává, že ta vzdálenost v rankingu je mezi oběma borci zatím poměrně veliká a než se Pereira ke svému cíli dopracuje, může být už dávno v tahu.

Israel Adesanya totiž mluví o tom, že svůj pás střední váhy obhájí ještě jednou, načež se opět vydá do spárů polotěžké váhy, kde se dost možná i usadí. Uvidíme ovšem, zdali svým slovům dostojí.


Další články