Sleduj nás

Adesanya přiblížil moment, kdy Vettorimu ukradl duši a vyhrál zápas

Adesanya přiblížil moment, kdy Vettorimu ukradl duši a vyhrál zápas
Israel Adesanya si jako po másle poradil s Marvinem Vettorim a připsal si na konto třetí úspěšnou obhajobu. 

I když mu jeho italský protějšek sliboval v odvetě muka, na ty ani zdaleka nedošlo. Nemůžeme Vettorimu ubrat zásluhy za jistou snahu, leč ta na zkušeného šampiona nestačila.

„Říkal jsem vám, že to vyhraju, a to jsem také udělal,“ uvedl Adesanya na tiskové konferenci, kde rozdával jeden úsměv za druhým. Na konto si totiž připsal třetí úspěšnou obhajobu v řadě a na podzim by se rád pokusil o čtvrtou.


„Nejlepším momentem celého zápasu bylo to, jak se mě Vettori snažil uškrtit. Cítil jsem z něho, jako by říkal: ‚Toto je má chvíle.“ Jenže nebyla. To škrcení mě ani nijak netrápilo, a když jsem to hravě odvrátil a rázem se objevil nad ním, tak vám přísahám, že jsem viděl, jak mu duše opouští tělo,“ popisoval nigerijský šampion.

„Bylo to, jako kdybych měl v očích rentgen a já mu viděl do mysli. Od té chvíle Marvin moc dobře věděl, že mě nemůže porazit. Musím ho však pochválit za tu snahu. V tom boji byl opravdu tvrdý, jenom na mě to nestačilo. Vzal jsem mu naději i duši,“ pravil nadšený mistr divize střední váhy UFC, který po tomto duelu rovnou vyzval Roberta Whittakera. Fanoušci by se tedy měli dočkat další odvety.


Další články