Sleduj nás

Aldo ani „vystrašené kuře“ McGregor se na vrchol už nevrátí, věstí Khabib

Aldo ani „vystrašené kuře“ McGregor se na vrchol už nevrátí, věstí Khabib
Každý bojovník si během kariéry pouze jednou sáhne na vrchol svých sil, což Aldo i McGregor prý už udělali.

Čas bývá k lidem neúprosný a o to horší to ještě je, pokud ze svého oboru na několik měsíců či let upustíte. To Conor udělal, a nejenom jednou, a nyní, když si chce sáhnout opět na vrchol, tak se potýká s problémy.

Nejedná se však o věc, s kterou by údajně takový Khabib Nurmagomedov nepočítal. „Každý z nás zažijeme naši nejlepší formu v jiné části kariéry. Nikdy ale nepřijde více jak jednou. U Conora přišla v roce 2016 a od té doby to s ním šlo dolů,“ řekl Orel, jehož slova jistě musela Ira bolet.

Khabib Nurmagomedov hodnotí UFC bojovníky


Zejména, když přitvrdil. „Zápasy s lehkými soupeři o vašich kvalitách neukáží vůbec nic. Podívejte se na to, když Conor bojoval s Cowboyem, tvářil se jako lev, jenže pak přišel souboj se silnějším protivníkem a najednou vypadal jako vystrašené kuře. Takže teprve zápasy s opravdovou kvalitou odhalí vaši skutečnou formu.“


A podobně dobrý osud nevěstí ani Josému Aldovi, který se vydal do bantamové váhy, kde hodlá útočit na titul. „I José má bohužel už svá nejlepší léta za sebou. Zápas s Petrem Yanem to jenom dokázal. Neexistuje žádný způsob, že by si podruhé ve své kariéře opět sáhl na vrchol,“ podotkl.

Khabib Nurmagomedov penize Khabib Nurmagomedov penize


Další články