Sleduj nás

Alexander Hernandez: Cowboy mi ukázal, že jsou v mém boji ještě jisté nedostatky

Alexander Hernandez: Cowboy mi ukázal, že jsou v mém boji ještě jisté nedostatky

Jeho konto zdobilo deset výher a jenom jedna porážka, ale teď k jeho smůle přišla i druhá. Jindy sebevědomý zápasník z divize lehké váhy očekával, že se bude již brzy smět utkat se samotnou špičkou, avšak už duel se zkušeným „Cowboyem“ mu ukázal jisté nedostatky.

„Nečekal jsem, že se to stane, ale momentálně se nacházím v mírném rozpoložení. Cerrone mi ukázal, že se mám ještě hodně co učit, chci-li být úspěšný,“ pravil šestadvacetiletý rodák ze St. Louis.

Alexander Hernandez o UFC


Po skalpu Beneila Dariuishe či Oliviera Aubin-Merciera přišel tvrdý pád na zem. „Do posledních zápasů jsem vstupoval s tou myšlenkou, že jsem prakticky netknutelný a nikdo mě nemůže dát, jenže tak to bohužel nebylo,“ přiznával chybu ve svém přesvědčení.

Hernandez, jenž byl v tomto duelu papírovým favoritem, o čemž hovořila i dobrá osmizápasová vítězná šňůra, se teď nemůže dočkat druhé šance, aby své zaváhání mohl napravit. Kdy však přijde, to nám prozradí až časem Dana White.


„Děkuji všem za neuvěřitelnou podporu. Rád bych vám dokázal, co ve mně je a čeho jsem schopný. Poučení z vlastních chyb je znamením opravdových legend a já doufám, že se brzy stanu jednou z nich,“ uzavřel mladý samuraj.


Další články