Sleduj nás

Aljamain Sterling tipuje výsledek titulového zápasu Michael Chandler vs. Alex Oliveira

Aljamain Sterling tipuje výsledek titulového zápasu Michael Chandler vs. Alex Oliveira
Už zanedlouho poznáme nového šampiona divize lehké váhy UFC. Stane se jím Michael Chandler, anebo Charles Oliveira?

Slavná éra Khabiba Nurmagomedova je podle všeho už u konce, díky čemuž se jedna z nejnabitějších váhových kategorií může opět rozeběhnout. Do boje o aktuálně uvolněný titul se postaví držitel osmizápasové vítězné série a expert na brazilské jiu jitsu Charles Oliveira, proti němuž si stoupne bývalý šampion lehké váhy Bellatoru MMA Michael Chandler.

„Kdybych si měl vybrat, pak bych v této bitvě vsadil na Chandlera, který má podle mě větší šance, aby našel soupeřův vypínač,“ nechal se slyšet Aljamain Sterling. „Vím, že je to MMA, a tudíž se zde může stát cokoliv, ale z mé osobní zkušenosti také vím, že když jsem dříve o Michaelovi pochyboval, tak mě vždy dokázal vyvést z omylu. Proto nemohu jinak než vsadit na něj,“ podotkl současný šampion bantamové váhy UFC.

Shodou okolností se Sterlingův názor opírá o většinu predikcí, které k dnešnímu dni vyřkla MMA komunita. Charles „Do Bronx“ Oliveira je sice precizní na zemi, ale také je pravdou, že zatím ještě nečelil někomu tak komplexnímu a agilnímu, jako je Chandler. Duel mezi oběma bojovníky se uskuteční 15. května na turnaji UFC 262.


Další články