Sleduj nás

Aljamain Sterling vyhlíží svou první obhajobu. Nabídku však neposlal Petru Yanovi!

Aljamain Sterling vyhlíží svou první obhajobu. Nabídku však neposlal Petru Yanovi!

Nový šampion bantamové váhy již začíná uvažovat o tom, komu by během své první obhajoby mohl čelit. Nabídku však poslal jinému soupeři, než všichni čekali.

Lidé se domnívali, že po událostech, ke kterým došlo na UFC 259, nebude o příštím zápasu Aljamaina Sterlinga nikdo pochybovat. Všechny teorie nás vedly k odvetě s Petrem Yanem, jenž o svůj pás přišel vinou diskvalifikace, ačkoliv měl na svém kontě v době přerušení duelu více bodů.

Problém pouze je, že Sterling o odvetě mluvil pouze na pozápasové tiskové konferenci, která ještě podstoupil pod vlivem emocí. Později už totiž házel očkem po někom jiném.


Aljamain Sterling zvítězil na UFC 259

Aljamain Sterling vs. Henry Cejudo?

„Henry Cejudo, pokud se vážně chceš vrátit, jsem připraven!“ oznámil nový šampion druhé nejnižší hmotnostní kategorie v UFC, který tak reagoval na Cejudova slova, že když viděl poslední titulový souboj mezi Yanem a Sterlingem, donutilo ho to se urychleně vrátit, aby tuto divizi opět „zachránil“.


V samotném závěru zbývá vyřešit, co bude chtít UFC. Dana White původně plánoval, aby se do hry vrátil TJ Dillashaw, který je spojován s duelem proti Corymu Sanghagenovi. Vítěz by následně šel v dohledné době rovnou o titul. Takto se tyto plány lehce pozmění.


Další články