Sleduj nás

Alvarez věří, že by McGregor zneškodnil Fergusona. V případě Gaethjeho si už tak jistý není

Alvarez věří, že by McGregor zneškodnil Fergusona. V případě Gaethjeho si už tak jistý není

Bývalý šampion lehké váhy UFC Eddie Alvarez věří, že by si jeho dávný sok Conor McGregor poradil s nynějším postrachem Tonym Fergusonem, jenž aktuálně drží famózní sérii dvanácti výher v řadě. Více by mu nesedli jiní soupeři.

MMA je soubojem stylů a právě o tento fakt se snažil „Underground King“ opírat. Ferguson je sice jedním z nejdominantnějších zápasníků v UFC, na proslulého Ira by prý ale nestačil.

„Myslím si, že by Conor Tonyho zneškodnil,“ řekl Alvarez, do vysvětlování se však už nedával. Místo toho se zaměřil na svůj vysněný zápas. „Moc rád bych Conora viděl bojovat s Justinem, ale tady už bych mu tolik nevěřil,“ prohlásil bývalý šampion, který tak poukazoval na Gaethjeho skrytou hrozbu, jež leží v jeho komplexitě a především pak i výtečném wrestlingu. „Notorious“ by dozajista netušil, s čím by na něj Justin vyrukoval.


Pokud by hvězdný Ir hledal odvětí, kde zaručeně uspěje, měl by přesedlat čistě na box. „McGregor by měl zkusit box,“ navrhoval Alvarez. „Je to pravděpodobně jeden z nejlepších postojářů v UFC. V ringu ale nesmí bojovat hned s Mayweatherem, potřebuje chlápky o úroveň nebo dvě níže,“ přibližoval.


V MMA souboji s wrestlery to ovšem nemá zkoušet. „Vůbec se mi nelíbí výzva, kterou pro něj představuje někdo jako Khabib. Nemyslím si, že by ho Conor někdy dokázal porazit,“ uzavřel Alvarez.


Další články