Sleduj nás

Amanda Nunes není nejlepší MMA bojovnicí světa, říká Cormier. Kdo by ji tedy porazil?

Amanda Nunes není nejlepší MMA bojovnicí světa, říká Cormier. Kdo by ji tedy porazil?
Amanda Nunes je i díky svým bohatým skalpům považována za nejlepší MMA bojovnici planety. To ovšem platilo do chvíle, než se nahlas začalo mluvit o její potenciální nástupkyni.

Pokud si někdo myslel, že zde již dominantnější zápasnice nebude, ten byl pravděpodobně na omylu. Takový Daniel Cormier, jenž sám vládl dvěma hmotnostním kategoriím v UFC, je toho názoru, že už teď se zde pohybuje někdo lepší.

Amanda Nunes prý není nejlepší


„Abych byl upřímný, na světě není žena, která by byla tak dobrá, jako je Kayla Harisson. Nikdo neumí to, co umí ona… Ať už je to Cris Cyborg, ať už je to Amanda Nunes, nikdo na celém světě ji nedokáže porazit. Vůbec se to nebojím prohlásit, momentálně zde není nikdo, kdo by ji mohl porazit,“ sdělil stoprocentně přesvědčený Cormier během svého posledního podcastu.

O Kayle je všeobecně v MMA světě známo. Dokonce i Dana White o ní mluví jako o horké kandidátce pro smlouvu v UFC. Momentálně jí však dává volný prostor v PFL, kde má ještě nějaké své plány.


Cormierův proslov nicméně vzbudil mnoho emocí. Fanoušky teď zajímá jediná věc. Zjistit, kde vězí pravda. Amanda Nunes si poradila prakticky se všemi velikánkami v oboru. Dokázala by ale zkrotit i tuhle doposud neporaženou bestii?

Kayla Harrison Kayla Harrison

Další články