Sleduj nás

Anthony Johnson vyhlíží návrat do UFC, trvá však na jedné podmínce

Anthony Johnson vyhlíží návrat do UFC, trvá však na jedné podmínce

Bývalá hvězda polotěžké váhy opět plánuje návrat do akce a ze všeho nejradši se touží objevit právě v UFC.

Čtyřiatřicetiletý bijec byl ve svém posledním tažení téměř bezchybný. V jeho kolonce úspěchů najdeme skalpy takových jmen, jako jsou Jimi Manuwa, Ryan Bader, Alexander Gustafsson či Glover Teixeira, avšak nikdy nenašel recept jen na jednoho muže. Tím je Daniel Cormier, s nímž má rovnou dvě porážky. Obě dvě dělí jeho jinak bezchybnou čtrnáctizápasovou sérii.

Anthony Johnson vyhlíží návrat do UFC


Johsnon se v rámci poslední prohry, kterou mu DC uštědřil, rozhodl věnovat vlastnímu životu. Prohlášení, že s MMA kariérou končí, se zdálo být definitivní, ale láska ke sportu ho donutila změnit názor. Později se objevila nabídka od Bare Knuckle FC, nicméně on sám by preferoval návrat na absolutní špičku, kam bezpochyby patří.

„Pokud mi přijde nějaká slušná nabídka, určitě ji zvážím. Dana White ví, co bych si asi tak představoval, ovšem v současné chvíli mi nic takového nepředstavil. Necháme tomu tedy čas a uvidíme, jak to dopadne,“ svěřoval se autor 16 knokautů ze svých celkových 22 vítězství.


Zdali by se vrátil, do divize polotěžké váhy by už nevkročil. „Mám v úmyslu to zkusit v té nejtěžší hmotnostní kategorii. Nerad bych se stal další obětí nuceného shazování kilogramů. Chci si žít svůj život, jíst si svou stravu a být šťastný tím, co dělám,“ uzavřel „Rumble“ Johnson. 


Další články