Sleduj nás

Anthony Smith prozradil, komu by rád čelil, jakmile si to vyřídí s Teixeirou

Anthony Smith prozradil, komu by rád čelil, jakmile si to vyřídí s Teixeirou

Bývalý titulový vyzyvatel a současná trojka žebříčku polotěžké váhy prozradila, komu by ráda čelila po boji s Gloverem Teixeirou (30-7).

Anthony Smith (32-14) se vrací po úspěšné operaci zlomené ruky, kvůli níž zmeškal téměř celý rok. Svým výkonem proti Alexanderovi Gustafssonovi si však řekl o velké uznání, neboť svého soupeře do ničeho nepustil a navíc ho přemohl na jeho domácí půdě… a to i s frakturou horní končetiny.

Nyní se Smith vrací k druhému utkání, jež se uskuteční 25. dubna na UFC Fight Night 173. Zdali bude Lionheart opět úspěšný, pokusí se pak eliminovat vrchního vyzyvatele v boji o titul, aby se on sám mohl znovu ucházet o mistrovský pás.


„Jakmile přemohu Glovera (Teixeiru), s největší pravděpodobností se utkám s Janem (Blachowiczem). Je to z toho důvodu, že se Jan pyšní skvělou bilancí a usiluje o titulovou bitvu. Stejný záměr mám i já, takže nejlepší pro nás bude, pokud se vyřadíme navzájem,“ reagoval Smith.


Dle Dany Whitea UFC už začíná pokukovat po odvetě šampiona Jona Jonese s Dominickem Reyesem. Pokud by se opakovaný zápas uskutečnil, Smith a Blachowicz skvěle zapadnou do plánu o post dalšího vyzyvatele.

„Buďto budu šampionem, nebo zemřu při pokusu se jím stát. To je má cesta. A všichni, co o mně mluví, že tu jsem nešťastnou náhodou, připravte se na zklamání. Já rozhodně neplánuji zastavit,“ vyslal Lionheart vzkaz konkurenci.


Další články